
Dagelijkse Kost
Re: Dagelijkse Kost
Nog altijd spijtig dat de VTM hem indertijd liet gaan... 

Re: Dagelijkse Kost
DE Vlaamse klassieker is stoofvlees-friet geworden. Dat liet Jeroen Meus deze ochtend weten bij de Madammen op Radio 2.
Re: Dagelijkse Kost
Kijkcijferkampioen der koks is en blijft Jeroen Meus, heerser op Eén met 'Dagelijkse Kost'. Dit seizoen keken gemiddeld 484.387, vaak oudere kijkers. Het programma verloor wel wat aanhang. Zo'n 50.000 fans haakten af vergeleken met vorig seizoen, toen gemiddeld 534.923 Vlamingen 'Dagelijkse Kost' volgden. Na vijf seizoenen is het voor Jeroen ook wat zoeken naar nieuwe invalshoeken, verrassende gerechten. Precies daarom zal 'Dagelijkse Kost' er na de zomer wat anders gaan uitzien. Om een nieuwe, frisse wind door het programma te laten waaien, zal Meus voor het eerst ook buiten zijn tv-keuken gaan koken.
Bron: HLN
Bron: HLN
Re: Dagelijkse Kost
Jeroen Meus verhuist met zijn 'Dagelijkse Kost'-keuken naar het centrum van Leuven. In het voormalige pand De Dry Coppen in de Schrijnmakersstraat komt een fonkelnieuwe keuken.
Eerder kookte hij al in de binnenstad van Diest en verhuisde daarna naar Bertem in de Vlaams-Brabantse bossen. Daar kon hij in alle rust kokkerellen.
Voor het nieuwe seizoen zit Jeroen terug in de stad en zal hij ook af en toe zijn keuken verlaten.
Bron: een.be
Eerder kookte hij al in de binnenstad van Diest en verhuisde daarna naar Bertem in de Vlaams-Brabantse bossen. Daar kon hij in alle rust kokkerellen.
Voor het nieuwe seizoen zit Jeroen terug in de stad en zal hij ook af en toe zijn keuken verlaten.
Bron: een.be
Re: Dagelijkse Kost
Dagelijkse Kost op zondag wordt vanaf 6 september een stuk langer met 50 minuten zendtijd i.p.v. 30 minuten voorheen.
Re: Dagelijkse Kost
Jeroen Meus blijft nog zeker tot 2022 verbonden aan de VRT. Zijn exclusiviteitscontract zou verlengd worden met 5 jaar. Dat betekent dat hij enkel programma's voor Eén mag blijven maken. 'Dagelijkse Kost' loopt dus al zeker door, van 'Goed Volk' komt er mogelijk een nieuwe reeks.
Bron: HLN
Bron: HLN